Feståpning av parsellhagen på Sellebakk

Torsdag 3. mai var det duket for «Fest på Torget» på Sellebakk torg, og endelig åpnet den nye parsellhagen! Festglade innbyggere strømmet til, og de fikk glede av både korps, ordfører, mat, parade og underholdning i løpet av dagen.

Parsellhagen skal være med på å skape en møteplass for innbyggere av Sellebakk. I parsellhagen kan både privatpersoner og organisasjoner disponere en parsell, dyrke blomster, grønnsaker og bær etter eget ønske. Så er det opp til innbyggerne på Sellebakk å fylle hagen med liv, under sier Edel Pavlic, områdeutvikler i Fredrikstad kommune.

Og liv i hagen, det ble det. Alle i lokalsamfunnet var invitert til festen på torget. Der var det dekket langbord med mat fra mange land. Deretter ble det arrangert folketog fra torget til parsellhagen, ledet av Østre Fredrikstad skole- og drillkorps. Parsellhagen ble åpnet med taler, kake, kaffe og underholdning. Barnekoret til Kjølberg kirke underholdt, og ordfører Jon-Ivar Nygård holdt tale.

Parsellhagen ligger ved lekeplassen i Borgeveien på Sellebakk, og åpningen ble markert i forbindelse med «Fest på torget» 3. mai, et gratis og åpent arrangement i regi av Sellebakk lokalsamfunnsutvalg og Fredrikstad Øst Frivilligsentral.

Her kan du følge Parsellhagen på Sellebakk på facebook.

Alle foto: Fredrikstad kommune