Stor stas med sti!

Fredag 21. November ble folkehelsestien på Tomter åpnet. Begivenheten ble behørig markert med høytidelig snorklipping av ordfører.

Folkehelsestien går fra Idrettsplassen på Tomter, mot Unaas. Tomter Vel står bak arbeidet og merkingen av stien, som er finansiert med folkehelsemidler.
 
Folkehelsestien ble behørig åpnet ved at ordfører Håvard Jensen og elev Andreas A. Mikalsen (12 år) klippet snora. Hele Tomter skole var med på åpningen, og 174 elever og ca. 20 lærere begynte dagen med en tur i den merkede løypa. Ordfører Håvard Jensen i Høbøl takket Tomter Vel for en flott jobb med stien.

–  Vi markerte på denne måten at stien er for både barn og voksne, Løypa på ca 4.2 km og er svært familievennlig med sin gode framkommelighet, sier Inger Mellem, Virksomhetsleder for kultur i Hobøl kommune.

Både barn og voksne koste seg da de prøvegikk folkehelsestien i Tomter

 Både barn og voksne koste seg da de fikk prøvegå folkehelsestien.

 
Ar elevene på Tomter skole er spreke, det er det ingen tvil om. Fem gutter løp hele løypa! En veldig blid og fornøyd gjeng barn og voksne kom tilbake etter endt tur, og ventetida ble ikke særlig lang for den lokale folkehelsekomiteen som delte ut boller etter endt innsats.

Det var en glad og hyggelig gjeng med elever og lærere som mer enn godkjente folkehelsestien. Inger Mellem kunne også opplyse om at arbeidet ikke er avsluttet:

–  Tomter Vel arbeider med planer om forbedring av stien. Jeg gleder meg til neste åpning!